2023-2024 Güz Yarıyılı Lisans Sınav Evrakları

Bu form, 2023-2024 Güz yarıyılında bölümümüzde okutulmuş lisans derslerine ait sınav evraklarının FEDEK akreditasyonu ve bölümümüz soru e-arşiv sistemi kapsamında arşivlenmesi amacıyla oluşturulmuştur. Aşağıda belirtilen alanlara, uygun evrakları, taranmış ve pdf formatında yüklemeniz önemle rica olunur. Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

MATEMATİK BÖLÜM BAŞKANLIĞI

* Gerekli

Evraklarını yüklemek istediğiniz dersi seçiniz.

Dosya boyutu en fazla 30MB olmalıdır!

Bu bölümde soru e-arşiv sistemine yüklenmesini istediğiniz sınav tercihlerini belirtebilirsiniz. Birden fazla seçenek işaretlenebilir.

Soru e-arşiv sistemi, bölümümüz öğrencilerinin öğrenci numarası ve şifreleri ile giriş yaparak geçmiş dönemlere ait derslerin sınav sorularını ve cevap anahtarlarını görüntüleyebildikleri dijital bir arşiv ortamıdır. Soru e-arşiv sistemi, öğrenciler için sınavlara hazırlık amacıyla oluşturulmuştur.