Üniversitemiz Farabi Hastanesi Personeli, Çevre Bilinci İçin Milyonlarca Plastik Kapak Topladı

Üniversitemiz Farabi Hastanesi çalışanlarının Sosyal Sorumluluk kapsamında oluşturduğu “KTÜ Fark Et Fark Yarat” ekibi öncülüğünde gerçekleştiren “Temiz Bir Dünya İçin Kapak Toplama” Projesi hız kesmeden devam ediyor.

Proje kapsamında toplanan ambalaj kapakları, Trabzon'da yetkili ve lisanslı olan Kuzey Geri Dönüşüm firmasına teslim ediliyor. Toplanan kapaklar ile ihtiyaç sahipleri için tekerlekli sandalye alımı planlanıyor. Proje sayesinde toplam 1.420 kg yani yaklaşık 1.420.000 adet kapak toplanmış olup projeye destek veren çalışanlarımız ve aileleri ile Hami Yıldırım İlköğretim Okulu, Mahmut Celaleddin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi başta olmak üzere ilimizde bulunan okullar, yurtlar ve il dışından projeye katılan toplumsal sorumluluk bilincine sahip vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

24 Nisan 2024