haberler

2023 UTRADER Akademi Ödülleri Sahipleri ile Buluştu

Uluslararası Ticaret Ağı Derneğinin (Utrader), Sakarya Üniversitesi paydaşlığında 2. defa düzenlediği "2023 Akademi Ödülleri Töreni" Adile Sultan Kasrı’nda yapıldı.

Türkiye’nin ihracatına ve Türk firmalarının uluslararasılaşmasına yönelik çalışmaları ile 80 Üniversite ve 3 kurumdan 212 araştırmacının başvuru yaptığı ödüllerin törenine Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Uygun, Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sima Nart, İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Adak olmak üzere akademisyenler, iş dünyası temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı.

Ödül kazanan çalışmalar arasında yer alan "İşletme Grubuna Bağlı Şirketlerde Sınır Ötesi Satınalmalar: Ters Bilgi Transferi ve Grup Üyesi Şirketler Arasında Bilginin Paylaşılması" başlıklı doktora tezinin yazarı ve bölümümüz araştırma görevlisi Dr. Nimet Kalkan ile akademik danışmanı ve bölümümüz öğretim üyesi Prof.Dr. Tülay İlhan Nas'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. 


13 Aralık 2023