TÜBİTAK 2237/A Lisansüstü Öğrenciler için Eğitim Atölyesi Etkinliği Başvuru Formu

TÜBİTAK BİDEB 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği  kapsamında "Lisansüstü Öğrenciler için Eğitim Atölyesi" etkinliği, 24-27 Haziran 2024 tarihileri arasında yüz yüze olarak KTÜ Fen Fakültesi Nazım TERZİOĞLU Amfisinde ve Fen Fakültesi Bilgisayar Dersliğinde düzenlenecektir.

Etkinliğin başlama tarihinden 2 ay önce başvurular bu form üzerinden alınacak olup, formun eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

Eğitim etkinliğinin web sayfasında belirtilen başvuru koşullarını sağlamayanların başvuruları reddedilecektir.

Etkinlik web sayfası: https://www.ktu.edu.tr/omer/lisansustu-ogrenciler-icin-egitim-atolyesi

* Gerekli

Katılım isteğini gerekçelendirme için 10 puan verilecektir.

Lisans akademik ortalaması 2,00-2,50 arası: 10 puan; 2,51-3,00 arası: 15 puan; 3,01-3,50 arası 20 puan; 3,51-4,00 arası 25 puan verilecektir.

Lisansüstü öğrenim yapan öğrencilerden yüksek lisans yapanlara 10 puan, doktora öğrencilerine 20 puan verilecektir.

Etkinliğe katılabilmek için ARBİS e kayıt olmanız gerekmektedir.

TÜBİTAK ARBİS sistemine kayıtlı e-posta adresi yazılmalıdır.

Daha önce benzer türden bir eğitim projesine katılmamış olma durumunda 10 puan verilecektir.

Katılımcıların etkinliklere en fazla 5 kez katılabilmesine izin verilmektedir.