Aralık

Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2023-DUS) Yerleştirme Sonuçlarına Göre Fakültemize Yerleştirilen Adayların Dikkatine

Diş Hekimliği Fakültesi

BAŞVURULAR 11 - 22 ARALIK 2023 (SONUÇLARIN İLAN EDİLDİĞİ TARİH İTİBARİYLE 10 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE BAŞVURU YAPMAK ZORUNLUDUR) TARİHLERİ ARASINDA ŞAHSEN VEYA POSTA YOLUYLA YAPILABİLİR.

KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELERDEKİ EKSİKLİKLERDEN VEYA POSTADAKİ GECİKMELERDEN DOLAYI KAYIT YAPTIRILAMAMASINDAN KURUMUMUZ SORUMLU DEĞİLDİR.

KAZANAN ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

1- Dilekçe (dilekçe örneği için tıklayınız)

2- Yerleştirme sonuç belgesi

3- Şahsen başvuracaklar için lisans diploması ve mezuniyet transkriptinin aslı ve fotokopisi posta yolu ile yapılacak başvurularda ise E-Devlet üzerinden alınacak geçici mezuniyet belgesi ve mezuniyet transkripti kabul edilecektir.

4- Heyet raporu veya tek hekim raporu

5-Vesikalık fotoğraf (6 Adet)

6-Nüfus cüzdanı fotokopisi

7- Mernis adres / ikametgah belgesi (E-Devlet çıktısı kabul edilir)

8- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (E–Devlet çıktısı kabul edilir)

9- Adli sicil kayıt belgesi (E-Devlet çıktısı kabul edilir)

10-Hizmet belgesi (İstifa Eden ve Halen Çalışmakta Olanlar İçin)

11- Pasaport fotokopisi (yabancı uyruklular için)

12- Türkçe bildiklerini gösteren resmi belge (varsa) (yabancı uyruklular için)

13- Diploma denklik belgesi (yabancı uyruklular için)

Not:

1-İstenilen belgelerin her biri ayrı ayrı poşet dosyada, tüm belgeler mavi gömlek dosya içinde teslim edilecektir.

2-Başvurular KTÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlık Personel İşleri Bürosuna yapılacaktır.

3-Müracaatlar şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır.

4-Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma formunun doldurulmasına gerek kalmamıştır.

Posta ile başvuru yapacak adaylar için adres aşağıda belirtilmiştir.

(Adres: Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastane Caddesi No:21
61080 - Ortahisar/TRABZON)

KTÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı