KTÜ diş araştırma topluluğu kulübü

Kulüp başkanı         : Emirhan ÖZTÜRK
Başkan Yardımcısı     : Parsa DADVAR - Berkay DİKMENOĞLU

BİZ KİMİZ

KTÜ Diş Hekimliği Araştırma Topluluğu: Diş Sağlığını İlerletmek İçin Bir Adım

Diş Hekimliği Araştırma Kulübü, diş hekimliği alanında tutkulu olan ve mesleğe dair derinlemesine bilgi edinmek isteyen öğrenciler için bir araya gelmiş bir topluluktur. Amacımız, diş hekimliği konularında araştırma yapmak ve meslek hayatına yönelik etkinlikler düzenlemek suretiyle üyelerimizin bilgi birikimini artırmak ve diş sağlığını geniş kitlelere yaymaktır.

Kulübümüz, çeşitli eğitim etkinlikleri, seminerler, atölye çalışmaları ve sosyal sorumluluk projeleri gibi faaliyetler aracılığıyla üyelerinin gelişimine katkıda bulunmayı amaçlar. Diş hekimliği alanındaki güncel gelişmeleri takip etmek, deneyimli profesyonellerle etkileşimde bulunmak ve topluma hizmet etmek için bir platform sağlarız.

Diş Hekimliği Araştırma Kulübü olarak, sağlık hizmetlerinin önemli bir parçası olan diş sağlığının önemini vurguluyor ve bu alanda kariyer yapmak isteyen öğrencilere destek oluyoruz. Birlikte, diş hekimliği dünyasının karmaşıklığını keşfetmek, bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmak ve geleceğin diş hekimlerini yetiştirmek için çalışıyoruz.

Eğer siz de diş hekimliği alanında tutkuluysanız ve bilgi paylaşımı, toplumsal farkındalık ve mesleki gelişim konularında ilgileniyorsanız, sizleri Diş Hekimliği Kulübü'ne katılmaya davet ediyoruz. Birlikte, sağlıklı gülüşler için adım atalım!

Kulübümüzün Instagram sayfası: www.instagram.com/ktudishekarastrmakulubu/