2023 yılı idari personel ödülleri

Fakültemiz idari birimlerinde çalışan arkadaşlarımızın katılımıyla 05-13 Şubat 2024 tarihleri arasında ilki gerçekleştirilen “2023 Yılı İdari Personel Performans Değerlendirme Anketi” sonuçlarına göre; İdari Birimler kategorisinde Ebru YILMAZ CANSIZ, Sekreterya kategorisinde Fatma ÇITLAK, Teknik Birimler kategorisinde Erdal DOĞRU, Yardımcı Sağlık Personeli kategorisinde Nadiye İNCE, Temizlik ve Destek Personeli kategorisinde Samet DEĞİRMENCİ ve Tüm Birimler kategorisinde Erdinç AKYÜZ yılın çalışanı olarak seçilmişlerdir. Düzenlenen törende Dekanımız Prof. Dr. Tamer TAŞDEMİR ve Fakülte Sekreterimiz İsrafil BİLİCİ arkadaşlarımıza başarı belgesi, plaket ve hediyelerini takdim ettiler. Görevlerini ifa ederken göstermiş oldukları üstün gayret ve özveri için mesai arkadaşlarımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.