Eylül

BIY4000 Bitirme Projesi İle İlgili Duyuru

Biyoloji Bölüm Başkanlığı

“BIY4000 BİTİRME PROJESİ” dersinin haftalık 2 saat teorik ve 2 saat uygulamadan oluşması bu dersin uygulamalı yapılmasını zorunlu kılmaktadır.  “BIY4000 BİTİRME PROJESİ” dersinin mutlaka uygulama içerecek olması sebebi ile sonradan sorun yaşanmaması ve öğrencilerimizin uygulamalarını bitirerek tezlerini zamanında teslim edebilmeleri için,

1. Öğrencilerimizin bitirme projesi konularını belirlerken bitirme projesi konularının “uygulama, laboratuvar çalışması, arazi çalışması vb.” uygulamalar içermesine dikkat etmeleri,
  2. Uygulama, laboratuvar çalışması, arazi çalışması vb.’inde sorunlar yaşanabileceğini ve gecikmelerin olabileceğini dikkate almaları gerekmektedir.

Bu sebeplerden dolayı, “BIY4000 BİTİRME PROJESİ” dersine yazılma durumdaki öğrencilerimizin VII. Dönemde (Güz Döneminde) “BIY4000 BİTİRME PROJESİ” dersine yazılmalarını öneriyoruz.

DERSİN KODU

DERSİN ADI

Haftalık ders saati

AKTS

Z/S

T

U

L

K

BIY4000

Bitirme Projesi

Zorunlu

Not: Güz döneminde (VII. Dönem) “BIY4000 BİTİRME PROJESİ”ne yazılıp, bitirme projesini bitirememiş öğrencilere S notu verilecek ve öğrenci müteakip dönemde, tekrar “BIY4000 BİTİRME PROJESİ” dersine yazılıp, aynı konu/danışman ile veya başka bir konu/başka bir danışman ile “BIY4000 BİTİRME PROJESİ” dersini sürdürebilecektir.