Şubat

BİTİRME PROJESİ ALACAK OLAN 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

Biyoloji Bölümü Başkanlığı

BİTİRME PROJESİ ALACAK OLAN 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

BIY4000 Bitirme Projesi (TEZ400 Bitirme Çalışması) için doldurulması gerekli olan belgelerin son teslim tarihi 10-11 Mart 2022’dir. Başvuru belgesine bölümümüzün web sayfası formlar kısmından ulaşabilirsiniz. Bitirme çalışması ile ilgili uyulması gereken kurallar ise bölümümüz web sayfası belgeler kısmında bulunmaktadır. Aşağıda verilen tabloda bitirme çalışmasından sorumlu öğretim üyeleri bulunmaktadır. Her bir öğretim üyesi yalnızca bir öğrenciden sorumlu olacaktır.

BIY4000 Bitirme Projesi

(TEZ400 Bitirme Çalışması İle Birlikte)

Prof. Dr. Ali Osman BELDÜZ

Prof. Dr. Zihni DEMİRBAĞ

Prof. Dr. Sema AYAZ

Prof. Dr. Faik Ahmet AYAZ

Prof. Dr. Kamil COŞKUNÇELEBİ

Prof. Dr. Kazım SEZEN

Prof. Dr. Turan ÖZDEMİR

Prof. Dr. Remziye NALÇACIOĞLU

Prof. Dr. Rabiye TERZİ

Prof. Dr. Bilal KUTRUP

Prof. Dr. Ufuk BÜLBÜL

Prof. Dr. Sabriye ÇANAKÇI

Prof. Dr. Hüseyin İNCEER

Prof. Dr. İsmail DEMİR

Prof. Dr. Cemil KARA

Dr. Öğr. Üyesi Nesrin ÇOLAK

Dr. Öğr. Üyesi Fulya AY ŞAL

Bitirme projesi yapacak öğrencilerin en kısa sürede öğretim üyeleri ile iletişime geçerek bitirme hocasını ve konusu belirlemesi gerekmektedir. Seçimini yapan öğrencilerin başvuru formunu doldurup son teslim tarihinden önce bölüm sekreterliğine teslim etmesi gerekmektedir. 11 Mart 2022 tarihinden sonra teslim edilen formlar dikkate alınmayacaktır.