Şubat

2023-2024 Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Kayıt İşlemleri

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

2023-2024 Bahar yarıyılında lisansüstü programlara interaktif değerlendirmeye göre kayıt hakkı kazanan adaylar kesin kayıtlarını, Enstitüye evrak kontrolünü yaptırdıktan sonra  Enstitünün kontrol ettiği belgeleri yükleyerek http://basvuru.ktu.edu.tr/lisansustu linkinden online olarak yapacaklardır. (Öğrenci işlerinde şahsen kayıt yapılmayacaktır.)

Askerlik sevk tehiri (erteleme) yaptırmak isteyen erkek öğrencilerin Askerlik Durum Belgelerini belirtilen dosyaya ayrıca yüklemeleri gerekmektedir. (Bu dosyaya belge yükleyenler erteleme başvurusu yapmış sayılacaktır. Bu sebeple erteleme yaptırmak istemeyen ve askerlik hizmetini yapmış olanlar veya muaf olanlar bu dosyaya ayrıca belge yüklemeyeceklerdir.)

Not-1 : Fen Bilimleri Enstitüsüne kayıt olacak öğrenciler için evrak kontrolü istenmeyecektir.

Not-2 : Asıl listeden kazanan adayların kayıtları: 05-09 Şubat tarihleri arasında,

Yedek yerleştirmeden kazanan adayların kayıtları: Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü 12-14 Şubat tarihleri arasında, Sosyal Bilimler Enstitüsü 12-13 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır.

İSG Tezsiz Yüksek Lisans Programına Yerleştirilen Adayların Kesin Kayıtları

05 - 08 Şubat 2024

İSG - 1. Yedek Yerleştirme İlanı ve Kesin Kayıt

09 - 12 Şubat 2024

İSG - 2. Yedek Yerleştirme İlanı ve Kesin Kayıt 13 Şubat 2024
İSG - Son Yedek Yerleştirme İlanı ve Kesin Kayıt 14 Şubat 2024

Sosyal Bilimler Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Yerleştirilen adayların Kesin Kayıtları

05 – 06 Şubat 2024
Tezsiz 1.Yedek Yerleştirme İlanı ve Kesin Kayıt 07 - 08 Şubat 2024
Tezsiz 2.Yedek Yerleştirme İlanı ve Kesin Kayıt 09 - 12 Şubat 2024
Tezsiz 3.Yedek Yerleştirme İlanı ve Kesin Kayıt 13 - 14 Şubat 2024
Tezsiz Son Yedek Yerleştirme İlanı ve Kesin Kayıt 15 Şubat 2024

Not-3 : Belgeler sisteme yüklenirken her belge için belirlenen dosyaya tek tek yüklenecektir. Belirlenen dosyalar dışında yüklenmesi gereken farklı belgeler varsa bu dosyalara birleştirilerek yüklenebilir.