Ocak

Staj Hakkında Duyuru!

Biyoloji Bölümü Başkanlığı

Yeni Fedek programına tabi olan Bölümümüz öğrencileri 6. Yarı yılda staj dersine yazılıp zorunlu staj yapacaklardır.  5. Yarı yılı tamamlayan öğrenciler 6. Yarı yıl başlamadan (ara tatilde), yarı yıl içerisinde ya da yazın staj faaliyetlerini yürütebileceklerdir. Ara dönemde dönem içerisinde ya da yazın stajını bitirenler gerekli belgeleri Bölüm sekreterliğine teslim edecekler.  Dönem içerisinde derslere (özellikle lablara) devam zorunluluğu olduğundan staj faaliyetinin yazın yapılıp Eylül ayında (bir sonraki dönemin dersleri başlamadan) gerekli belgeleri Bölüm sekreterliğine teslim etmeleri daha doğru olacaktır. Bölümümüz için staj süresi 20 iş günüdür. Staj yapılacak yeri herkes kendisi ayarlayacak. Gerekli belgeler ve bilgi Bölüm sayfasında mevcuttur.

Prof. Dr. Bilal KUTRUP

Staj Komisyon Başkanı