BIY4000 Bitirme Projesi ile İlgili Duyuru

Biyoloji Bölüm Başkanlığı

Değerli 4. Sınıf Öğrencilerimiz,

BIY4000 Bitirme Projesi için son başvuru 03.03.2023 tarihi mesai bitimine kadardır. Güz Döneminde BIY4000 Bitirme Projesine yazılıp, konu alan öğrencilerin tekrar form doldurmasına gerek yoktur. İlk defa derse yazılacak olanlar ise Bitirme Çalışması Formunu doldurarak bölüm sekreterliğine (fef_biyo@ktu.edu.tr) göndermelidir. Bitirme konusu almak için öncelikle öğretim üyeleri ile yüz yüze, telefon veya e-posta yolu ile görüşünüz. Her öğretim üyesi en fazla bir öğrenciye danışmanlık yapabilecektir. Uzakta olmanız nedeni ile imzalar bölüm sekreterliği tarafından ilgili öğretim üyelerine imzalatılarak üst makamlara iletilecektir.

İlk Defa 2022-2023 Bahar Döneminde BIY4000 Bitirme Projesine yazılıp, konusu ve danışmanı belli olmayan öğrencilerimizin listesi aşağıdadır. Derse ilk defa yazıldığınız halde isminiz listede yok ise bölüm sekreterliği ile irtibata geçiniz. Tel: 0462 377 2581

BIY4000 BİTİRME PROJESİ” DERSİ HAKKINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSULAR:

“BIY4000 BİTİRME PROJESİ” dersinin haftalık 2 saat teorik ve 2 saat uygulamadan oluşması bu dersin uygulamalı yapılmasını zorunlu kılmaktadır.  “BIY4000 BİTİRME PROJESİ” dersinin mutlaka uygulama içerecek olması sebebi ile sonradan sorun yaşanmaması ve öğrencilerimizin uygulamalarını bitirerek tezlerini zamanında teslim edebilmeleri için,

1. Öğrencilerimizin bitirme projesi konularını belirlerken bitirme projesi konularının “uygulama, laboratuvar çalışması, arazi çalışması vb” uygulamalar içermesine dikkat etmeleri,
  2. Uygulama, laboratuvar çalışması, arazi çalışması vb’inde sorunlar yaşanabileceğini ve gecikmelerin olabileceğini dikkate almaları ve çalışmalarını geciktirmemeleri gerekmektedir.

DERSİN KODU

DERSİN ADI

Haftalık ders saati

AKTS