"Doğal Bir İhtiyaç Olarak Eğitim Ortamlarında İletişim" Konulu Eğitim Gerçekleştirildi

KTÜ Öğretme ve Öğrenme Merkezi (Ö-MER) tarafından 30.04.2024 tarihinde Nazım TERZİOĞLU Amfisinde "Doğal Bir İhtiyaç Olarak Eğitim Ortamlarında İletişim" konulu bir eğitim gerçekleştirilmiştir. Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Asim KADIOĞLU, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Ali Haydar DOĞU, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Prof. Dr. İsmail AYDIN,  Arsin Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hasan ÖZTÜRK ve akademik personelimizle birlikte öğrencilerimiz etkinliğimize katılım sağlamıştır. Eğitimci olarak etkinliğimizde yer alan Trabzon Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hikmet YAZICI'ya katkılarından dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz. Ayrıca, etkinliğimize katılan tüm katılımcılara teşekkür eder, bir sonraki etkinlikte tekrardan buluşmayı temenni ederiz.

02 Mayıs 2024