"Ders İzlencesi Nasıl Hazırlanır? Eğitimde Yeni Teknolojiler" Konulu Eğitim Gerçekleştirildi

Üniversitemizin kalite güvencesi içerisinde önemli bir yere sahip olan eğitim-öğretim süreçlerinin geliştirilmesi için ders izlencesi hazırlanmasının önemi ve yeni teknolojilerin eğitime entegre edilmesi gibi konulara yönelik farkındalığın arttırılması amacıyla KTÜ Öğretme ve Öğrenme Merkezi (Ö-MER) tarafından 26.04.2024 tarihinde Nazım TERZİOĞLU Amfisinde "Ders İzlencesi Nasıl Hazırlanır? Eğitimde Yeni Teknolojiler" konulu bir eğitim gerçekleştirilmiştir.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neşe KAKLIKKAYA, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk ÖZGEN, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali TEMİZ, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Tülay İLHAN NAS, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Celal Kurtuluş BURUK ve 100'e yakın akademik personelimiz, etkinliğimize katılım sağlamıştır. Eğitimci olarak etkinliğimizde yer alan Atatürk Üniversitesi Öğretme ve Öğrenmeyi Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yüksel GÖKTAŞ'a katkılarından dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz. Ayrıca, etkinliğimize katılan tüm katılımcılara teşekkür eder, bir sonraki etkinlikte tekrardan buluşmayı temenni ederiz.

30 Nisan 2024