8. Avrasya Siyaseti ve Toplumu Konferansı Gerçekleştirildi...

KTU-CSR

22-24 Eylül 2021 tarihleri arasında KTÜ-SAM'ın da (Stratejik Araştırma Merkezi) partnerleri arasında olduğu 8. Avrasya Siyaseti ve Toplumu Konferansı başarılı bir şekilde sona erdi. Farklı ülkelerden katılan 65 araştırmacının Bütünleşme, Avrasya'da Sosyal Dönüşüm, Covid-19 sonrası dönemde Siyaset, Avrasya Siyasetinden Kadın, Güvenlik, Etnik çatışmalar, Göç, gibi birçok tematik konuda sunduğu çalışmalar 10 farklı panelde tartışmaya açıldı. Açılış konuşmalarını ise Aberystwyth Üniversitesi'nden Profesör Ken Booth, Birmingham Üniversitesi'nden Profesör Scott Lucas, SUNY Maritime Üniversitesi'nden Profesör Mark Meirowitz, Minho Üniversitesi'nden Dr. Sandra Fernandes, IPRI-NOVA'dan Dr. Sonia Senica yapmıştır.

Konferans ile ilgili detaylı bilgi için  https://eurasianpoliticsandsociety.org/

Açılış konuşmaları ve konferans videoları için youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.  CESRAN International Youtube Kanalı