Aralık

TÜBİTAK 2247-C Stajyer Araştırmacı Burs Programı Başvuru İlanı

Bölüm Başkanlığı

Stajyer araştırmacı burs programı kapsamında TÜBİTAK Araştırma Projesi’nde görev almak üzere 1 (bir) adet lisans öğrencisi stajyer alımı yapılacaktır. Konu ile ilgili genel hususlar aşağıda belirtilmiş olup ilgilenen öğrencilerin 08.12.2023 tarihine kadar Arş. Gör. Mehmet SAĞLAM’ a bilgi vermesi gerekmektedir.

Proje adı: Li-ion Batarya Paketlerinin Isıl Yönetimi İçin Yenilikçi Bir Soğutucu Plaka Tasarımı

Proje tarihi: 01.02.2024- 01.08.2024

Açıklama: Proje kapsamında, lisans öğrenimine devam eden makine mühendisliği, havacılık ve uzay mühendisliği, otomotiv mühendisliği ve enerji sistemleri mühendisliği öğrencileri görev alabilirler. STAR bursiyerleri proje kapsamında gerçekleştirilecek sayısal çalışmalarda görev alacak olup, ANSYS Fluent yazılımı ile çalışacaklardır. Yazılım için gerekli teorik bilgi kendilerine sunulacak olup farklı üniversitelerde öğrenimlerine devam eden öğrencilerde başvuru yapabilirler.

Talep Edilen Bölümler: Makine Mühendisliği- Havacılık ve Uzay Mühendisliği- Otomotiv Mühendisliği- Enerji Sistemleri Mühendisliği

Program ile ilgili ayrıntılara https://www.tubitak.gov.tr/tr/duyuru/2247-c-stajyer-arastirmaci-burs-programi-star-star-lisans-2023-cagrisi-kapsaminda-basvurulari-acildi adresinden ulaşılabilmektedir.