Ocak

BİAS Mühendislik Bilgisayar Destekli Mühendislik Projeleri Yarışması ve Eğitimleri

Bölüm Başkanlığı

BİAS Mühendislik öğrencilere özel; Türkiye genelinde ücretsiz ve online verilecek eğitimlerin devamında Bilgisayar Destekli Mühendislik Projeleri Yarışması düzenlemektedir. Sürece dair tüm detaylara https://bias.com.tr/haber/bilgisayar-destekli-muhendislik-projeler-yarismasi linkini tıklayarak ulaşabilirsiniz.

1. Online Eğitimler

• MSC Adams View ile Mekanik Sistem Simülasyonu Eğitimi / 1-2 Şubat 2023 / 09:30-16:30
  • Cradle ile CFD Eğitimi / 8-9 Şubat 2023 / 09:30-16:30
  • MSC Apex / Nastran ile Yapısal Analiz Eğitimi / 15-16 Şubat 2023 / 09:30-16:30

2. Bilgisayar Destekli Mühendislik Projeleri Yarışması

• Eğitim ya da eğitimler sonrasında online olarak gerçekleştirilecek sınavlarda başarılı olan öğrenciler yarışmaya katılma hakkı kazanacaktır.
  • Bu aşamada öğrencilerden proje talebinde bulunulacaktır.

**Projeler seçici kurul tarafından değerlendirilerek yarışmayı kazanan adaylara ödülleri takdim edilecektir.