Kasım

2023 Yılında Staj Yapmış Öğrencilerin Mülakatları

Bölüm Başkanlığı

2023 Yılı dönem içi veya yaz dönemi stajı yapan öğrencilerin (yetkili mühendis onayı 30.10.2023 tarihinden önce yapılmış olanların) listesi ve ön inceleme işlemlerini yapacak Araştırma Görevlisi Hocaların eşleştirmeleri aşağıdaki listede paylaşılmıştır. İlgili öğrencilerin ataması yapılan Araştırma Görevlilerine giderek kontrol ve sözlü işlemlerini tamamlanmaları gerekmektedir.

2023 YILI YAZ DÖNEMİ STAJ YAPAN ÖĞRENCİ LİSTESİ

NOTLAR:

** Kontrol işlemleri 30.11.2023 tarihine kadar tamamlanmak zorunda olup, müsait günler Araştırma görevlileri tarafından bireysel olarak belirlenebilecektir.

** Derslere devam zorunluluğu olmayıp Trabzon’a gelmemiş olan öğrenciler ilgili sorumlularına ulaşarak online olarak işlemlerini tamamlayabilirler.

** Listede ismi bulunmayan öğrenciler Dr. Öğr. Üyesi Harun YANAR hocaya uğrayabilir.