etkinlik (ilerde silinecek)

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı lisansüstü öğrencileri için DAĞITIM ŞEBEKELERİNDE DENGESİZ YÜK AKIŞI konulu çevrimiçi etkinlikler gerçekleştirilecektir. Etkinliklerin tarihleri, saatleri, yerleri ve bağlantıları aşağıda verilmiştir.

Tarih: 11.04.2023

Saat: 09:00

Tarih: 18.04.2023

Saat: 09:00

Yer: Çevrimiçi-Bağlanmak için tıklayınız

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı lisansüstü öğrencileri için MOBİL HABERLEŞME CİHAZLARININ DONANIM ve YAZILIM TASARIMI konulu çevrimiçi etkinlik gerçekleştirilecektir. Etkinliğin tarihi, saati, yeri ve bağlantı linki aşağıda verilmiştir.

Tarih: 12.04.2023

Saat: 15:00

Yer: Çevrimiçi-Bağlanmak için tıklayınız

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı lisansüstü öğrencileri için ETİK ve PROJE YAZMA SEMİNERİ isimli çevrimiçi bir etkinlik gerçekleştirilecektir. Etkinliğin tarihi, saati, yeri ve bağlantı linki aşağıda verilmiştir.

Tarih: 19.04.2023

Saat: 15:00