Mayıs

Tübitak Projeleri Desteklenen Lisans Öğrencileri

Bölüm Başkanlığı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” ve “2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı” 2021/2 dönemi kapsamında yapılan başvuruların sonuçlara göre 2209-A desteği kapsamında 3 projemiz, 2209-B desteği kapsamında ise 5 projemiz olmak üzere toplam 8 projemiz TÜBİTAK tarafından desteklenmiştir.

Öğrenci ve akademik/sanayi danışmanlarımızı başarılarından dolayı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

ESMA SEYFİ, Prof. Dr. AYKUT ÇANAKÇI

Kompozit Plaka Üretiminde Lantor-Soric Ve Bal Peteği Çekirdek Malzemelerin Ara Katman Şeklinde Kullanılmasıyla Meydana Gelen Sandviç Yapılı Kompozitlerin Mekanik Davranışlarının İncelenmesi

FATMA FEYZANUR YILMAZ, Doç.Dr. FATİH ERDEMİR

Ünye Sahil Kumundan Elde Edilen Manyetit Tozlarından Süper Kapasitörler İçin Elektrot Üretimi.

FURKAN EMRE BAŞKARA, Doç.Dr. FATİH ERDEMİR

Atık Sigara İzmaritlerinden Elde Edilen Gözenekli Karbonların Kapasitif Deiyonizasyonda Süperkapasitör Elektrot Olarak Kullanılması

NAFİYE ŞENOCAK, Doç.Dr. MUSTAFA ASLAN , SEFA EMRE SÜNBÜL ( Sanayi Danışmanı)

3 Boyutlu Yazıcıda Eğitim Modülü Üretimi İçin Pet, Pla Ve Tpu Atıklarından Polimer Harmanların Hazırlanması Ve Özelliklerinin Geliştirilmesi.

GÜL BATTAL , Dr. Öğr. Üyesi RAŞİT SEZER , CEREN ÇALIŞKAN ( Sanayi Danışmanı)

Kendiliğinden İlerleyen Yüksek Sıcaklık Sentezi İle Yüksek Entropili Alaşımın Üretimi Ve Pvd Yöntemi İle Kaplanabilirliğinin İncelenmesi

ÖZLEM AYAR, Dr. Öğr. Üyesi RAŞİT SEZER , CEREN ÇALIŞKAN ( Sanayi Danışmanı)

Kesici Takım Malzemelerinde Kullanılmak Üzere Kendiliğinden İlerleyen Yüksek Sıcaklık Sentezi Yöntemiyle Zrb2 Nanotozu Ve Zrb2 Plakası Üretilmesi.

ONUR KOÇ , Doç.Dr. MUSTAFA ASLAN, FATİH ÇAKIR( Sanayi Danışmanı)

Tpu/Pla Harman Filamentinden Ajan Araç İçin Yapılan Tekerleğin Sayısal Ve Mekanik Analizi İncelenmesi

MERVE TÜRKMEN, Dr. Öğr. Üyesi RAŞİT SEZER,  SEFA EMRE SÜNBÜL( Sanayi Danışmanı)

Drone Kanadı Tasarımı İçin Fosforesans Katkılı Kompozit Filamentlerin Geri Dönüştürülmüş Polimer İle Üretimi