Ağustos

Bölüm Başkanımızın YKS Yerleştirme Sonucuna Göre Bölümümüze Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanan Öğrencilerimize Mesajı

Bölüm Başkanlığı

KTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü olarak son üç yıldan beri Bölümümüze öğrenci yerleştirilmesiyle ilgili oluşan probleme son verdik. Bu yılki yerleştirmede kontenjan 45 iken okul birincileri kontenjanlarıyla birlikte 47 öğrenci bölümümüzü tercih etmiş olup artık kontenjan problemimiz kalmamıştır. Fakültemizde her alan lider konumunda olan bölümümüz bu engelide geri bırakarak başarılarına bir yenisini daha eklemiştir. Bu başarının haklı gururunu yaşayan başta yönetim kurulumuza, hocalarımiza, araştırma görevlilerimize, Metalurji ve Malzeme Öğrenci Kulübümüze, bölüm sekreteryamiza, teknikerlerimize ve diğer tüm personelimize çok teşekkür ederim. Başarılarımız bölümümüze, üniversitesimize ve Ülkemize hayırlı olsun. Çok yorulduk. Çok çalıştık. Hep inandık. Geleceğimiz ve geleceklerimiz için hayal ettik. Bölümümüz için çok güzel şeyler yapmaya çalıştık. Çok mesafeler katettik. İnşallah bundan sonra daha büyük başarılara imza atacağız. Ailemize yeni katılan sevgili öğrencilerimiz aramıza hosgeldiniz. Sefalar getirdiniz. Sizleri dört yıl içerisinde yeni yüzyılın ve geleceğin Mühendisleri olarak yetiştireceğiz. Hepinize şimdiden çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum.

Prof. Dr. Aykut ÇANAKÇI

Bölüm Başkanı