VI. Eylem Planı Sonuç Raporu Üst Yönetim Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Genel Sekreterlik koordinasyonunda hazırlanan VI. 180 Günlük Eylem Planı (Nisan 2023-Eylül 2023) Sonuç Raporu Bilgilendirme Toplantısı 06.10.2023 tarihinde Üniversitemiz Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Akif CİNEL, Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Prof. Dr. Cemil RAKICI’ nın bulunduğu toplantıda Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin ER, Yükseköğretim Kurumu tarafından verilen araştırma üniversitesi ve Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından verilen kurumsal akreditasyon etiketlerine sahip üniversitemizin; VI. Eylem Planı döneminde kurumun yönetişim modeli ve idari yapılanması, bilgi yönetim sistemi, insan kaynakları yönetimi ve finansal yönetime ilişkin oluşturulan tanımlı süreçler, mevcut süreçlerde yapılan iyileştirmeler ile kurumsal kapasiteyi güçlendirecek çalışmalar konusunda sunum gerçekleştirmiştir.

06 Ekim 2023