Memur Akademisi Yeni Dönem Eğitim Planlaması ve Performans Değerlendirme Sistemi Toplantısı Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Memur Akademisi yeni dönem eğitim planlaması ve KTÜ İnsan Kaynakları Yönergesi kapsamında yürütülecek “Performans Değerlendirme Sistemi” detaylarına ilişkin Üniversitemiz Daire Başkanları, Hastane Müdürleri, Fakülte, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokul Sekterleri ile Diğer Birim amirlerinin katılımıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Gerçekleştirilen toplantıda Memur Akademisi kapsamında yürütülecek Modül 1 Zorunlu Eğitimler, Modül 2 Genel Eğitimler, Modül 3 Yetenek Havuzu Eğitimlerine ve Performans Değerlendirme Sistemine ilişkin sunum yapılmış; katılımcı birim yöneticilerimizden her iki eyleme ilişkin süreçlere destek vermeleri hususundaki beklenti ifade edilmiştir.

14 Eylül 2022