Birim Danışma Kurulumuz ile Dış Paydaş Üçüncü Toplantımızı Yaptık

Paydaş görüşlerinin daha etkin alınabilmesi ve iyileştirme çalışmalarında kullanılabilmesi için KTÜ Danışma Kurulları Yönergesi gereği Birim Danışma Kurulumuz ile 13.12.2023 tarihinde üçüncü paydaş toplantımızı yaptık.

Dış paydaşlarımızı oluşturan resmi ve sivil kuruluşların yöneticileri ile yaptığımız üçüncü toplantıda:

Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin Sürmene’deki gemi tersane alanlarında daha çok sanayiye kazandırılması, daha fazla öğrencimize staj yapma fırsatı verilmesi gibi konular üzerinde görüşülerek, sanayi-eğitim iş birliği ile ilişkilerin güçlendirilmesi konularında görüş birliğine varıldı. Dış paydaşlarımızın desteği ile;  Gençlik ve Spor Bakanlığının gençlere yönelik sportif olanaklarından yararlanmak üzere, Sürmene İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkililerince her eğitim döneminde bir defa,  Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine tanıtım yapılması için karar alındı. Toplantıda ayrıca; Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin ulaşım sorunlarını çözmek üzere Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı ile görüşmeler yapılması ile; Yapımı halen devam eden Sürmene Kız Öğrenci Yurdu hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Birim danışma kurulumuz, dış paydaşlarımıza katılım ve destekleri için teşekkür ederiz.

Doç. Dr. Mehmet SOYTÜRK

Meslek Yüksekokul Müdürü