Haziran

Girişimci Adaylarına Eğitim Desteği Devam Ediyor

Yönetim Bilgi Sistemi Birimi

Türkiye Girişimcilik Stratejisi ve Eylem Planı (2015-2018) kapsamında girişimcilik kültürünün geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına yönelik olarak Trabzon Çalışma ve İş Kurumu ile yapılan iş birliklerine; Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman BAYKAL ve Trabzon Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Mustafa SEZGİN tarafından imzalanan protokol ile bir yenisi daha eklenmiştir. Protokol kapsamında yüz girişimci adaya üniversitemiz tarafından uygulamalı girişimcilik eğitimi verilecektir.

TÜBİTAK’ın 1601-Yenilik ve Girişimcilik Alanlarında Kapasite Arttırılmasına Yönelik Program kapsamında desteklediği Üniversitemizin “Girişimcilik Kampüsü” (KTÜ-GİKAMP) projesi içerisinde güz döneminde 100 girişimci adayına uygulamalı girişimcilik eğitimi verilmiş olup, 02.06.2016 tarihinde yapılan protokol ile 100 girişimci adayına daha eğitim verilecektir.