Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ), Şehit Olan Askerler için Anma Töreni Gerçekleştirdi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit düşen askerler için anma töreni düzenledi. Gerçekleştirilen törene, üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlılığını ve gücünü vurguladı. Çuvalcı, "Türkiye, terörle sindirilemeyecek kadar güçlü bir ülkedir. Üniversite olarak, devletimizin terörle mücadelesine tam destek veriyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ifadesiyle, 'Bölgemizin geleceğinde teröre yer yoktur.' Bu anlayışla, ülkemizin terörden arındırılmasına ve geleceğe hazırlanmasına katkıda bulunmak için çalışıyoruz." dedi.

26 Aralık 2023