EKET Fuarcılık tarafından düzenlenen Trabzon Üniversite Tercih Günleri’ne Lise ve Dengi Okullarda Öğrenim Gören Öğrenciler Katıldı

KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve Türkiye’deki on yedi üniversitenin katıldığı fuarda, üniversite adayı öğrenciler geleceklerinde yapacakları meslekleri belirleyebilmek için yetkililerden bölümler, taban-tavan puanlar ve iş olanakları ile ilgili bilgiler aldı. Bir gün süren ve Trabzon ili ve çevre ilçelerden yaklaşık 3 bin öğrencinin ziyaret ettiği fuarda Karadeniz Teknik Üniversitesi standı, öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

Üniversite adayı öğrenciler, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde yer alan fakülteler, eğitim-öğretim imkânları, araştırma olanakları, sosyal imkânlar gibi çeşitli konulardan geleceğin meslek dalları ve mezuniyet sonrası iş olanaklarına kadar KTÜ standındaki görevlilerimizden bilgi edindiler.

Video için tıklayınız

02 Aralık 2021