haberler

Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 Bölgemiz Öğrencileri İçin Çok Kıymetli

DOĞU KARADENİZ KARİYER FUARI 2024 BÖLGEMİZ ÖĞRENCİLERİ İÇİN ÇOK KIYMETLİ

“Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024” üzerine söyleşi gerçekleştirildi.

DOĞU KARADENİZ KARİYER FUARI (DOKKAF) 2024

KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU, KTÜ Radyo/TV’nin konuğu oldu. Okumuş ve Kalaycıoğlu, programda önemli açıklamalarda bulundu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Radyo / TV Biriminin hazırlamış olduğu TV Programının canlı yayın konuğu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU oldu. Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı hakkında konuşan Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ve Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU, “Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde, Avrasya Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Trabzon Üniversitesi işbirliğiyle 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleşecektir.” dediler.

200’E YAKIN KAMU KURUMU VE FİRMA KATILIM SAĞLAYACAK

Programda, çeşitli fırsatlardan bahseden Okumuş ve Kalaycıoğlu, “Türkiye’nin önde gelen 200’e yakın kamu kurumu ve firmasının, insan kaynakları ve işe alım uzmanları bir araya toplanmaktadır. Üniversite mezunları ve öğrenciler için staj ve iş fırsatları sunmaktadır. Aynı zamanda eğitim, söyleşi ve sunum programları yapılacaktır.” şeklinde konuştular.

STAJ VE İŞ İMKANLARI

Okumuş ve Kalaycıoğlu fuar hakkında şöyle konuştu “2019 yılında başlattığımız ve bu sene 4.sünü yaptığımız DOKKAF, birçok firmanın katılımıyla gerçekleşecektir. Aynı zamanda sadece mezun ve üniversite öğrencileri değil, lise ve ortaokul öğrencilerimizi de davet ediyoruz. Fuara farklı üniversitelerden ve bölgemizden toplam 15.000’den fazla öğrenci ve mezunun katılması öngörülmektedir. Öğrenciler ve mezunlar DOKKAF'24 kapsamında düzenlenecek olan etkinliklere ücretsiz bir şekilde yetenekkapisi.org adresinden kayıtlarını yaparak katılım sağlayabilecektir. ”

Yayının video kaydını ilgili link üzerinden izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=uUuVDz7F3HM


04 Ocak 2024