haberler

Emekli Olan Personelimize Veda Töreni Düzenlendi.

Üniversitemizden 1 Haziran 2022 – 15 Ocak 2023 tarihleri arasında emekli olan akademik, idari ve işçi personelimiz için veda töreni düzenlendi.

16 Ocak 2023 tarihinde düzenlenen veda törenine emekli olan akademik personellerimiz; Prof. Dr. Mehmet İmamoğlu, Prof. Dr. Emrullah Demirci, Öğr. Gör. Semra Özen ve Öğr. Gör. Selahattin Yılmaz, idari personellerimiz; Kenan Tomruk, Soner Çam, Hülya Tunçer ve işçi personellerimiz; Özkan Saka, Tursun Bektaş, Elvan Öztürkmen, Mehmet Usta, Zekiye Aydın ve Taner Şirin katılım sağladı.

Üniversitemize sağladıkları değerli katkılarından ötürü “Teşekkür Belgesi” takdim eden Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ayrıca personellerimize “Emekli Personel Kimlik Kartı” vererek, emeklilik hayatlarında da Üniversitemiz imkânlarından yararlanabileceklerini ifade etti.

Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’nın yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Prof. Dr. Akif CİNEL, Prof. Dr. Cemil RAKICI ile Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin ER ve Genel Sekreter Yardımcısı Ufuk ÖZTÜRK iştirak etti.

Tören hatıra fotoğraflarının çektirilmesiyle sona erdi.


17 Ocak 2023