Başkanlığımızda İşe Yeni Başlayan Personelimizin Mesleki Oryantasyon Eğitimleri Gerçekleştirildi

İş hayatına başkanlığımızda başlayan yeni çalışma arkadaşlarımızın mesleki oryantasyon eğitimleri sorumlumuz Kübra GÜRDOĞAN USTA tarafından gerçekleştirildi. Özelde başkanlığımızda yürütülen iş ve işlemlerin tanıtılması, takım ruhunun benimsetilmesi ve kültürel uyumun sağlanabilmesi amacıyla Memur Akademisi Yönergesi doğrultusunda program yürütülmüştür. Genelde ise Üniversitemize olan aidiyeti arttırmak ve aynı vizyona birlikte yürüyebilmek adına bilgilendirme süreçleri yürütülmüştür. İşe yeni başlayan personelimizin ünvanına göre büro personellerine iş ve işlemlerinde kullanacağı programlar hakkında bilgilendirmeler yapılmış, destek personeline ise kullanacağı ekipmanların uygulama yöntemleri gösterilmiştir.

Başkanımız Göksel SALİH, çalışma arkadaşlarımıza yeni işlerinin kendilerine, başkanlığımıza ve Üniversitemize hayırlı olmasını dileyerek birimlerine göndermiştir.

19 Ekim 2023