Kasım

Ormancılık Uygulamaları I ve Bitkilendirme Tasarımı Derslerini Alan Öğrencilerimizin Dikkatine!

Orman Mühendisliği

2022-2023 GÜZ DÖNEMİ DİSİPLİNLERARASI ÇALIŞMA

Orman Fakültesi koordinatörlüğünde Orman Mühendisliği ve Peyzaj Mimarlığı Bölümleri öğrencilerinden çok disiplinli takımlar oluşturulmuştur. Orman Mühendisliği ve Peyzaj Mimarlığı bölümlerinde ‘’YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR-I’’ isimli çalışma yaptırılacaktır. Bu kapsamda, Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi personeli Öğretim Görevlisi İslam YILDIZ tarafından eğitim verilecektir. Eğitim, 30.11.2022 tarihinde saat 09:30’da Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Sedir Amfisinde yapılacaktır. Eğitime öğrencilerin katılımı zorunludur. Çalışma grupları ve çalışma programı bölümlerin internet sayfalarından daha sonra duyurulacaktır.

14-25 Kasım 2022

Duyuruların yapılması

30 Kasım 2022

Proje yazma etkinliği

7 Aralık 2022

Ara Değerlendirme

8-11 Aralık 2022

Projelerin teslim edilmesi

12-14 aralık 2022

Anket yapılması

Dönem Sonu

Raporların değerlendirilmesi

Orman Mühendisliği ve Peyzaj Mimarlığı Bölümleri ’YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR-I’’ disiplinlerarası çalışma sonuç raporu.