Nisan

Orman Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Döneminde Staj Yapacak Öğrencilerin Sigorta İşlemlerinin Başlatılması (Stajlarını Devlet Kurumlarında veya Özelde yapacak olan bütün öğrenciler) için "Staj Sayfası" linkini tıklayarak açılan sayfada "2. BYS SÜRECİ VE SİGORTA İŞLEMLERİNİN BAŞLATILMASI" isimli başlıkta işlem adımlarını takip ederek sigorta işlemlerini başlatabilirler.

Staj tarih aralığı seçiminde yönergeye uygun şekilde 20-40 iş günü günlük staj süresini planlaması gerekmektedir. Staja saydırılacak tarih başlangıcı bütünleme sınavlarının bitiminden sonraki ilk iş günü (17.07.2023 tarihinden itibaren) olacak şekilde ayarlanması gerekmektedir. Son staj yapma tarihi ise ilerki dönemin (Güz dönemi) başlayacağı tarihe kadardır. Öğrenciler güz dönemi başlamadan önce stajlarını bitirmiş olması gerekmektedir.

İlgili öğrencilere duyurulur.

Staj Komisyonu