Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından Merkezimize Ziyaret

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Erol ÖZVAR; YÖK Üyeleri Sayın Prof. Dr. Naci GÜNDOĞAN ve Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN ile beraberindeki heyet tarafından 11.07.2023 tarihinde Trabzon ilimize bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Üniversitemiz Rektörlük Makamının ve ilgili birimlerimizin de dahil edildiği program kapsamında; Merkezimiz de  ziyaret edilmiştir. Ziyaret periyodunda merkezimiz tarafından sağlanan destek ve hizmetler, yürütülen Ar-Ge ve proje faaliyetleri, altyapı imkanlarının güçlendirilmesi, altyapı proje destek süreçleri, kamu-üniversite-sanayi işbirliklerinin devamlılığının sağlanması gibi pek çok konuda gerekli tanıtım ve bilgilendirme yapılmıştır. Etkinliğe katılım sağlayan tüm akademisyen, yönetici ve personellere şükranlarımızı sunarız.

12 Temmuz 2023