Üniversitemiz Tıp Fakültesi Akademisyenlerinden Merkezimize Ziyaret

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri akademisyenlerinden Prof. Dr. Muhammet URALOĞLU ve beraberindeki akademisyenlerden Merkezimize bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. İlgili ziyaret kapsamında; birimler arası işbirliği faaliyetlerinin artırılması, ortak proje ve ürün geliştirme çalışmalarının yürütülmesi; öğrencilere, asistanlara, araştırmacılara ve akademisyenlere yönelik bilimsel ve uygulamalı eğitimlerde kullanılmak üzere eğitim modellerinin geliştirilerek üretilmesi, kullanılan tıbbi cihaz ve ekipmanların Merkezimizce de desteklenmesi, medikal cihaz ve ekipmanlara yönelik eğitimler düzenlenmesi vb. konularda detaylı fikir alışverişinde bulunulmuştur. Ziyaret kapsamında yer alarak değerli fikirleriyle ve önerileriyle bu sürece katkıda bulunan tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

24 Kasım 2023