Üniversitemiz Teknoloji Transfer Merkezi Proje Pazarı Etkinliğine Katılım Sağladık

Üniversitemiz himayesinde ve KTÜ Teknoloji Transfer Merkezi organizatörlüğünde; 21-13 Kasım 2023 tarihleri arasında Osman Turan Kongre Merkezi ‘nde “16. Uluslararası Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı” gerçekleştirilmiştir. Çok sayıda kurum ve kuruluş tarafından desteklenen etkinliğe KTÜ METAM olarak katılım sağlanmıştır. Etkinlik kapsamında; Merkezimizde yürütülen faaliyetler, yapılan çalışmalar, altyapı olanaklarımız, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında yürütülen projelerimiz, öğrencilerin ve girişimcilerin kişisel ve mesleki gelişimine yönelik yürütülen faaliyetlerimiz ve eğitimlerimiz, Ar-Ge ve tasarım süreçlerimiz, biyomekanik test ve analiz faaliyetlerimiz gibi konularda katılımcılara detaylı bilgilendirme ve tanıtım yapılmıştır. Etkinliğe katılımımızın tarafımıza mutluluk ve zenginlik kattığını belirtir, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

29 Kasım 2023