TUSAŞ Yetkililerinden Merkezimize Ziyaret

Üniversite-Sanayi işbirliği faaliyetlerimiz kapsamında ortak çalışmalar yürüttüğümüz Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) Eklemeli İmalat Sorumlusu Dr. Remzi Ecmel ECE ve beraberindeki heyet tarafından Merkezimize bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi tarafından yürütülen faaliyetler kapsamında METAM olarak dahil olabileceğimiz çalışmalar ve projelerin değerlendirildiği ziyarette; altyapı imkanlarımız, tasarım, eklemeli imalat, biyomekanik test ve analiz süreçlerimiz, kalite ve akreditasyon çalışmalarımız, Ar-Ge faaliyetlerimiz, yürütüşmüş ve yürütülen proje çalışmalarımız, ortak proje çalışmalarının desteklenmesi, ürün ve hizmet faaliyetlerinde ortak çalışma sistematiğinin geliştirilmesi alanlarında detaylı fikir alışverişinde bulunulmuştur. Ziyarette yer alan ve değerli fikirleriyle katkı sunan tüm akademisyen ve yöneticilerimize teşekkür ederiz.

21 Aralık 2023