Türk Akreditasyon Kurumundan (TÜRKAK) TS EN ISO 13485:2016-1 Tıbbi Cihazlar Kalite Yönetim Sistemi Belgemizi Aldık

Üniversitemizin araştırma üniversitesi kimliğinin temel bir sistematik kurularak devam ettirilmesi, ulusal/uluslararası akreditasyon süreçlerimizin sürdürülebilirliğinin sağlanması, kurumsal stratejik plan hedeflerine ulaşılabilmesi kapsamında; METAM olarak sürdürdüğümüz kalite yönetim sistemi kurma çalışmalarımız meyvesini vermiştir. Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından uluslararası denetim ve belgelendirme yetkisine sahip Kiwa Türkiye belgelendirme firması tarafından gerçekleştirilen denetimler neticesinde TS EN ISO 13485:2016-1 Tıbbi Cihazlar Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni üç yıllık süreyle almaya hak kazandık. “Polimer ve Metal İmplant, Protez ve Ortez Tasarımı, Üretimi ve Satışı” kapsamında Uluslararası Tıbbi Cihazlar Kalite Yönetim Sistemi Standardına uygun bir yönetim sistemi kurmuş bulunmaktayız. Belgemiz, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI tarafından METAM ’a takdim edilmiştir.

24 Temmuz 2023