TÜBİTAK, ARRS İkili İşbirlikleri, Slovenya İkili İşbirliği Programı Kapsamında Merkezimize Ziyaret

Üniversitemiz Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü akademisyenlerin Prof. Dr. Ali TEMİZ tarafından yürütülen TÜBİTAK – ARRS İkili İşbirliği “Slovenya İkili İşbirliği Programı” kapsamında; InnoRenew CoE Renewable Materials and Healty Envoriments Research and Innovation Center of Excellence çalışanlarından Asistan Araştırmacı Mariem ZOUARİ ve Laboratuvar Teknisyeni Sasikala PERUMAL tarafından Merkezimize bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Yapılan ziyaret kapsamında; tarafımızca sunulan hizmetler, yürütülen faaliyetler, potansiyel işbirlikleri, ortak proje ve ürün geliştirilmesi, akademik ve piyasa süreçlerinin değerlendirilmesi, yeni teknolojilere entegre olunması vb. konularda bilgi paylaşımı ve istişareler yapılmıştır. Ziyaret kapsamında emeği geçen ve yer alan herkese teşekkür ederiz.

08 Haziran 2023