Trabzon Üniversitesi ve Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesinden Birimimize Ziyaret

Bölgemiz üniversitelerinden Trabzon Üniversitesi ve Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi akademisyenlerinden Merkezimize bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Trabzon Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ufuk TÖMAN ve Diş Hekimliği Fakültesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Esra BALTACIOĞLU tarafından gerçekleştirilen ziyaret kapsamında; bölge üniversiteleri arasında işbirliği süreçlerinin artırılması, fakültelerin ihtiyaç duyduğu eğitim modüllerinin/modellerinin Merkezimiz bünyesinde tasarlanıp üretilmesi, eğiticilerin eğitimi süreçlerinin projelendirilerek Merkezimiz ile ortak çalışmalar yürütülmesi, öğrencilerin ve akademisyenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlanması noktasında Merkezimiz altyapısı ve personel desteklerinin sağlanması gibi konularda fikir birliğine varılmıştır. Ziyaret kapsamında yer alan tüm akademisyen ve yöneticilerimize teşekkür ederiz.

27 Şubat 2023