Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesinden Merkezimize Ziyaret

Tübitak 1001 Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı: Öğretmenlerin 3B Materyal Yolculuğu (Fizik, Kimya ve Biyoloji Öğretiminde Kullanılacak 3B Katı Modellerin Tasarlanması, Uygulanması Ve Değerlendirilmesi Projesi) kapsamında; yürütülen ortak çalışmaların değerlendirilmesi, Merkezimizin bilimsel ve teknolojik alanlarda eğiticilerin eğitimine destek vermesi ve ortak proje geliştirme süreçlerinin hızlandırılması konularında değerlendirmeler yapılmıştır. Ziyaret; Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet YAZICI ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül ASLAN tarafından gerçekleştirilmiş olup verilen desteklerden ötürü kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

05 Aralık 2022