Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bölümünden Birimimize Ziyaret

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Süleyman Baykal ve beraberindeki akademisyen bir heyet tarafından Merkezimize bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Kurum içi paydaşlarımızın en başında yer alan fakültemizle iş birliklerinin geliştirilmesi, ürün-hizmet tedariği sağlanması, ortak proje geliştirilmesi misyonu ile sürekli etkileşim metoduyla çalışmalarımız devam etmektedir. Yapılan ziyaret kapsamında; kraniyoplasti ve cerrahi model uygulamaları, cerrahi eğitim modellerinin tasarım, üretim ve optimizasyon süreçlerinin merkezimiz bünyesinde yürütülmesi, cerrahi operasyon kit ve ekipmanların merkezimiz bünyesinde geliştirilmesi ve üretimi, proje iş birliklerinin artırılması gibi konularda detaylı değerlendirmeler yapılmıştır. Katılım sağlayan tüm akademisyen ve yöneticilere teşekkür ederiz.

20 Şubat 2023