Tıp Fakültesi Akademisyenlerinden Merkezimize Ziyaret

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neşe Kaklıkkaya ve beraberindeki akademisyen  heyet tarafından Merkezimize bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Merkezimizin tasarım ve üretim kabiliyetleri, altyapı imkanlarının stratejik teknolojilere uyumluluğu, mevcut çalışmaların ve projelerin tanıtılması, Merkezimiz tarafından Tıp Fakültesi akademisyenlerine cerrahi operasyonlar ve akademik çalışmalarda verilebilecek destekler, ortak proje geliştirilmesi, ilgili akademisyenlere belirli periyotlarda sektör ve çalışmalarımız hakkında bilgi paylaşımı yapılması ve ulusal/uluslar arası iş birliklerinin artırılması gibi konularda fikir alışverişinde bulunulmuştur. Katılım sağlayan tüm akademisyenlerimize teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

30 Ocak 2023