T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü Tarafından Merkezimize Ziyaret

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü görevini sürdürmekte olan Prof. Dr. İlker Murat AR, SGK Trabzon İl Müdürü Erdem AKBAY, Üniversitemiz Genel Sekreteri Prof. Dr. Bünyamin ER ve beraberindeki heyet tarafından Merkezimize bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Ziyaret kapsamında; Merkezimizin altyapısı, kabiliyetleri, uygulama süreçleri, üretim ve tasarım faaliyetleri, kalite süreçleri vb. konularda kapsamlı bir tanıtım ve bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca Merkezimizin kamu-üniversite-sanayi iş birliği süreçleri kapsamında da yürütülen ve/veya yapılması planlanan çalışmalar anlatılmış ve belirli protokollerle sağlık ve medikal alanlarda hizmet desteği sağlanması hususunda önemli istişarelerde bulunulmuştur. Ziyarette yer alan ve değerli katkılar sunan ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

14 Aralık 2023