ROKETSAN Tanıtım-İşbirliği Ziyareti

Savunma sanayi alanında ülkemizin lokomotiflerinden Roketsan A. Ş. yönetici ve çalışanlarından Merkezimize bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında malzeme ve mühendislik teknolojileri temel alınarak; Ar-Ge faaliyetlerinin desteklenmesi, malzeme grubu ürünlerinde çeşitlilik sağlanması, tasarım faaliyetlerinde muhtemel işbirliklerinin geliştirilmesi, analiz ve test hizmetlerinin sağlanması, üniversitemiz öğrencilerine yönelik staj ve iş imkanlarının tanınması ve sürdürülebilir insan kaynağının sağlanması, teknoloji transferinin sürekliliğinin sağlanması konularını kapsayan detaylı bir görüşme gerçekleştirilmiştir. Ziyarete katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

24 Ağustos 2023