Plast Eurasia İstanbul 2022 (31. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı)

Ulusal ve uluslararası Kamu-Üniversite-Sanayi dinamiklerinin bir arada yer aldığı, son teknoloji makine ve ürünlerin sergilendiği bir platform olan ve TÜYAP tarafından PAGEV iş birliği ile Avrupa’da her yıl düzenlenen en büyük plastik endüstrisi fuarlarından olan Plast Eurasia İstanbul 2022 organizasyonu; 23-26.11.2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Merkezimiz yöneticileri ve personelleri tarafından ziyaret edilen organizasyonda mevcut piyasa faaliyetlerinin Merkezimiz ve Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi bünyesinde uygulanması ve geliştirilmesi konularında piyasa analizi yapılmıştır. Medikal alanda sürdürülebilir piyasa iş birliği hedeflerimiz kapsamında bu  tarz organizasyonlara katılımlarımız devam edecektir.

27 Aralık 2022