haberler

Medikal Cihaz Tasarım ve Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin İlk Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

/tr/duyuru35101

29 Mart 2021 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanarak faaliyetlerine başlayan Üniversitemiz Medikal Cihaz Tasarım ve Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (METAM) ilk Yönetim Kurulu Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’nın iştirakleri ile gerçekleştirildi. Merkez Müdürü Doç. Dr. Mustafa ASLAN’ın yönettiği Yönetim Kurulu Toplantısı, 29 Haziran 2021 tarihinde Bilimsel Araştırmalar Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilerek METAM’ın tanıtımı, faaliyet planı ve bütçe kalemleri gibi önemli başlıklar, Yönetim Kurulu’nun bilgisi ve onayına sunuldu.

Yönetim Kurulu Toplantısı; METAM Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Mustafa ASLAN, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Recep GÜMRÜK ve Doç. Dr. Temel VAROL’un yanı sıra Mühendislik Fakültesi’nden Doç. Dr. Önder AYDEMİR, Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Ahmet Coşkun ÖZDEMİR, Farmakodental Sağlık Ürünleri ve Danışmanlık Hiz. San. Tic. Ltd. Şti. Firma Ortağı Prof. Dr. Tamer TÜZÜNEL, İnovas Elektronik Danışmanlık ve Ar-Ge Hiz. San. Tic. Ltd. Şti. Firma Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan ÇAKIR ve AGS Medikal Firma temsilcisi Gamze KURT’un katılımları ile gerçekleştirildi.

Toplantı sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve Yönetim Kurulu Üyeleri, laboratuvarları gezerek incelemelerde bulundu. Merkez bünyesinde yürütülen araştırma faaliyetleri kapsamında üç boyutlu üretim teknolojileri, özel implant teknolojileri ve dijital tasarım ve eğitim modelleri gibi alanlarda detaylı bilgilendirmeler yapıldı.


05 Temmuz 2021