KTÜ Yazılım Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinden Birimimize Ziyaret

Üniversitemiz Yazılım Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hülya Doğan eşliğinde bir grup öğrenci tarafından Birimimize ziyaret gerçekleştirilmiştir. Dr. Öğr. Üyesi ve Yazılım Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin katıldığı ziyaret kapsamında; Merkezimizin altyapı olanaklarının tanıtılması, ulusal ve uluslararsı öğrenci değişim programlarına katılım sağlanması, disiplinler ve birimler arası proje geliştirme çalışmalarının yürütülmesi, öğrencilerin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sunulması, kalite yönetim sistemlerinde ortak çalışma yürütülmesi, Üniversitemiz hedef ve stratejik planlamalarına ortak katkı sağlanması vb. konularda değerlendirmeler yapılmıştır. Ziyaret kapsamında görev alan ve çok değerli katkılar sunan akademisyen, araştırmacı ve öğrencilere teşekkür ederiz.

27 Kasım 2023