Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğünden Merkezimize Ziyaret

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ ve beraberindeki heyet tarafından Merkezimize bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Uygulama ve Araştırma Merkezleri Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ tarafından koordine edilen ziyaret kapsamında; Merkezimizin mevcut altyapı imkanları ve kabiliyetleri, Merkezimiz bünyesinde yapılan çalışmalar ve yürütülen faaliyetler, Merkezimiz tarafından verilen hizmetler ve sağlanan destekler tanıtılmıştır. Ayrıca kurumlar ve kurumlarda yer alan birimler arası işbirliği süreçlerinin artırılması, ortak proje geliştirme faaliyetlerinin yürütülmesi, ulusal ve uluslararası destek mekanizmalarına ortak entegrasyonun sağlanması, öğrenci ve akademisyenlere yönelik verilebilecek desteklere ve hizmetlere yönelik çalışmalar yürütülmesi gibi konumlarda bir toplantı gerçekleştirmiştir. Ziyaret kapsamında katılım sağlayan ve emeği geçen tüm akademik ve idari yönetici ve personellere teşekkür ederiz.

24 Kasım 2023