Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF24)

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Üniversitemiz ev sahipliğinde ve bölgemizde yer alan üniversitelerin paydaşlığında “Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF)” 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde Trabzon Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezi (BİOİNOVAS) binasında gerçekleştirilmiştir. Tüm disiplinlerden öğrencilere ve mezunlara yönelik firmaların ve kamu kurumlarının yer aldığı fuarda staj, iş imkanları ve kariyer gelişim süreçlerine yönelik bir ambiyans oluşturulmuştur. Merkez olarak katılım sağlanan fuarda kurmuş olduğumuz stant ve ürünlerimizle merkezimizin tanıtım, altyapı olanakları, öğrencilere yönelik yapılan kişisel ve mesleki gelişim programları, lisansüstü öğrenim süreçlerine verilen destekler, merkezimizde yürütülen faaliyetler ve yapılan çalışmalar konularında katılımcılara detaylı bilgi paylaşımında bulunulmuştur. Organizasyon kapsamında emeği geçen ve katılım sağlayarak standımızı ziyaret eden tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

11 Ocak 2024