Diş Hekimliği Uygulamalarında Sonlu Elemanlar Analizi Kullanımı Ve Örnek Çalışmalar Bilgilendirme Semineri

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi akademisyenlerine yönelik hizmet ve ürün destekli faaliyetlerimiz devam etmektedir. İlgili faaliyetlerimiz kapsamında Diş Hekimliği uygulamalarında önemli bir yere sahip olan analiz metodu Sonlu Elemanlar Analizi yönetiminin temel prensipleri, uygulama alanları ve analizin genel çerçevede kullanımına yönelik bir farkındalık ve bilgilendirme eğitimi gerçekleştirilmiştir. Dijital analiz uygulamalarının yanısıra mekanik analiz süreçlerinin de ortak iş birliği çalışmaları kapsamına dahil edilmesi hedeflenmektedir. Katılım sağlayan tüm akademisyenlerimize teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

27 Aralık 2022